Hangyairtás panelépületekben

Korszerű Hangyairtás biztonságosan  eredményesen

hangyairtás elérhetőség Budapesten E-mail  telefon 0620-9-363636

 

   Igény esetén hétvégén is végzünk hangyairtástHangyairtás garanciával Budapesten

Hangyacsípés Budapest

 


Hangyairtás a budapesti  lakótelepi lakásokban
 

   Sokan csodálkoznak amikor megjelennek a hangyák a panel szerkezetű házakban Budapesten. Gyakran kérnek segítséget mert nem értik hogyan kerül a hangya egy nyolcadik emeleti pesti lakásba.   Hangyák elképesztő módon képesek a legmagasabb betonépületekbe is behatolni és megtelepedni. Hangyairtásaink alkalmával leggyakrabban a Budapesti lakásokban a fáraó hangyákkal találkozunk.  Ez az  egyik legelterjedtebb  hangyafaj. Az ember optimális trópusi környezetet alakított ki számára. A Fűtött lakások,  szállodák biztosítják a hangyalárvák fejlődéséhez szükséges hőmérsékletet , és páratartalmat . A mindenevő betolakodó elsősorban sötétedés után indul élelmiszer szerző körútra. Az éléskamrákban raktározott táplálékból  kedvére válogathat.  Egyszerre több kolóniákat , fészket épít ki , amelyekben sok száz szaporodóképes királynő él. Az élelmiszert , a fürdőszobát, konyhát  rendszeresen látogatják.

A fáraóhangya az egyik legnehezebben kiirtható rovarok egyike. A bolyban több királynő is megtalálható, ezért a  legfontosabb dolog az, hogy a hangyairtószer találkozzon az összes egyeddel. Fontos dolog, hogy a felület kezelő aeroszolok használata TILOS, hogy a dolgozók el tudják végezni a csalétek bejuttatását  a fészküket soha el nem hagyó királynőkhöz. A királynők biztosítják mindig az utánpótlást. Sok Budapesti lakástulajdonost szabadítottunk meg a  hangyáktól. Korszerű környezetkímélő hangyairtást igénybe veheti Budapesten is amennyiben megrendeli  telefonon vagy emailba

Mi biztosítjuk Önnek a legmegfelelőbb megoldást a fáraó hagyák ellen Budapesten is!

 

Hívjon minket a fenti számon és megoldjuk a hangyairtás problémáját!

Nem ajánljuk a hangyairtás házilagos kivitelezését mert csak ritkán hozza meg az elvárt eredményt! Időt és fáradságot takarít meg amennyiben hangyairtó szakember segítségét kéri a hangyainvázió megszüntetésére. A hangyairtást jól képzett szakembereink végzik profi módon garanciával! Hangyairtás Budapesten és környékén!

Az ökológiai sikerük olyan látványos, hiszen szinte a világ minden pontján megtalálhatóak ezért vígan élik életüket Budapesten is. Vannak hangyafajták melyek a betonépületekben is károkat okoznak és nagyvárosokban már több modern épületet kellet lebontani a hangyák rombolása végett. Amennyiben elszaporodtak a hangyák az Ön budapesti otthonában is elvégezzük a hangyairtást biztonságosan és eredményesen. 

 

Hol végezzük legtöbbször a Fáraó Hangyairtást Budapesten

Budapesten vállalunk hangyairtást lakásokban, budapesti éttermekben, budapesti szállodákban. Korszerű technológia környezetkímélő megoldások , biztos hatás Budapesten is.