Rovarirtás azonnal

Rágcsálóirtás gyorsszolgálat

Telefon: +36- 20-9363636   elérhetőség pestcontrol@vnet.hu 

                                                                      

 

 

Rovarirtás
Csótányirtás

Bolhairtás


Hangyairtás Budapest
Kullancsirtás
Ágyi poloskairtás
Molyirtás molylepke irtás
Szúnyogirtás

Rágcsálóirtás
 Patkányirtás
Egérirtás 

Patkányetető láda
Egéretető doboz

 

 

 

 


 Rovarirtás és rágcsálóirtás

cégünk fő tevékenységi köre az egészségügyi Rovarirtás és rágcsálóirtás.

                                                                        

Rovarirtás

 keretein belül végzünk miden olyan rovar irtását amire végzetségünk illetve a jogszabályi keretek megengedik. Megrendelőinknek korszerű, környezetbarát szolgáltatást nyújtunk, a rovarirtási tevékenységünkkel rovarmentes környezet megteremtésére törekszünk. A rovarirtási tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Bizonytalan? Tanácsra van szüksége a rovarirtás területén? Csak egy telefon és megoldódnak kételyei a rovarirtás témájában. A rovarirtás egy olyan szakma mely végzettséget igényel! Mi rendelkezünk a rovarirtó szakma területén a legmagasabb iskolai végzettség mellett olyan szakmai tapasztalattal mely minden túlzás nélkül a a legjobbak közé emel minket ezen a területen. Rovarirtást jogszabályok szabályozzák, melynek betartása kötelező úgy a megrendelőkre valamint   a rovarirtást végző cégekre egyaránt. A rovarmentes környezet érdekében járványügyi és élelmiszer biztonsági előírások teszik kötelezővé a rovarirtásokat. A gondos tulajdonos, vagy üzemeltető, nemcsak a jogszabályi előírások hatására hanem saját jól felfogott érdekében választ magának rovarirtó partnert és köt vele megállapodást. A rovarmentes környezet megteremtése kétoldalú feladat. A megrendelő a jó gazda gondosságával kell hagy teljesítse a feladatát! Lehetőleg rovarokkal fertőzött árút nem szabad be engedni raktárunkba, feldolgozó üzemünkbe. A rovarmentesség műszaki feltételeit a megrendelőknek kell teljesíteni! Ezen feladatok megoldásában nagymértékben segítünk partnereinket. Rovarirtó szakembereink elmondják hosszú évek alatt szerzett  tapasztalataikat és jogszabályi előírásokat. 

Rovarirtás
Rovarirtási tevékenységbe tartozik a:  csótányirtás, darázsirtás, hangyairtás, bolhairtás, poloskairtás, szúnyogirtás.
Ezek a rovarok sok kellemetlenséget idéznek elő otthonunkban és környékén. A rovarirtás A fertőző betegséget terjesztő egészségügyi szempontból káros rovarok megtelepedésének, elszaporodásának megakadályozását szolgálja. A mi tevékenységünk egészségügyi rovarirtás.
Amennyiben rovarirtásra van szüksége vagy tanácstalan a rovarokkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. Csak egy telefon és a felkészült tapasztalt rovarirtó szakembereink felvilágosítást adnak problémájával kapcsolatban. Rovarirtást csak engedélyezett irtószerekkel és megfelelő végzettséggel lehet hivatalosan végezni! Ezen feltételek garantálják Önnek az eredményes és biztonságos rovarirtást.

 

 

Rágcsálóirtás:

 A rágcsálóirtást is jogszabályok szabályozzák. Rágcsálóirtási rendeletek egyértelműen leírják  a  megrendelő és a rágcsálóirtást végző cég feladatait és kötelezettségeit. Rágcsálóirtás csak akkor hatékony ha mindkét fél elvégzi a rászabott szabályozási feladatot. Egyszóval szoros kapcsolatot és kommunikációt kell kialakítani a  partnerek között. Mi biztosítjuk partnereinket afelől hogy mindent megteszünk a rágcsálóirtási jogszabályok betartásáért és partnereink igényeit  a tartjuk szem előtt rágcsálóirtási  feladatunk elvégzése során   Rágcsálóirtás T:20-9-363636


A fertőző betegséget terjesztő, egészségügyi szempontból káros rágcsálók megtelepedésének, elszaporodásának megakadályozását szolgálja. Munkánk során leggyakrabban előforduló rágcsáló kártevők: vándorpatkány, házi patkány, mezei egér, házi egér.

Rágcsálók ellen irtásra kötelezettek: egészségügyi intézmények, élelmiszerek, italok előállítására, forgalmazására, kezelésére, szállítására, tárolására szolgáló helyek, vendéglátó egységek, piacok, szeméttelepek, állattenyésztő telepek, állatkertek, szerves ipari nyersanyagokat feldolgozó üzemek, rom épületek, folyami és tóparti kikötők, pályaudvarok, repülőterek.