Szúnyogirtást kik végezhetnek?

Szúnyogirtás csak megfelelő végzetséggel lehetséges!

Telefon 06 20 9 363636

E-mail

 

   szúnyogirtás hatásosan, gyorsan, melyhez nem kell repülőgép


szúnyogirtás egészségügyi jelentősége

Szúnyogirtás bérházakban


Szúnyogirtás elérhetősége

Szúnyogirtás telefonja

06209-363636

      Szúnyogirtás eredményessége az alábbiakon múlik!
 

A szúnyogok csípése évről évre kellemetlen gondokat okoz ahol a szúnyogok nagymértékben elszaporodnak. Szenvednek az emberek és a házi kedvencek is a szúnyog csípéstől. Szúnyogok irtására gyakran keresnek vállalkozókat az önkormányzatok, táborokat üzemeltetők, camping tulajdonosok. az irtásokat megrendelőknek szeretnénk egy kis tájékoztatót leírni hogy kikhez fordulhatnak segítségért szúnyogirtás ügyében.

Ennek a tevékenységnek a végzésére kizárólag a jogszabályoknak megfelelő végzettséggel rendelkező szakember alkalmas. A szúnyogirtó szakember ismeri a szúnyogok irtására használatos technológiát. Figyelembe veszi a helyi adottságokat. Értesítést küld az szúnyogirtás végzéséről, idejéről az illetékes hatóságok felé. Kizárólag engedélyezett anyagokat használ fel. Ezzel eleget tesz az előirt bejelentési kötelezettségének. A képzett szúnyogirtó tudja hogy milyen időjárási viszonyok mellet lehet a vérszívókat meg gyéríteni. A környezet figyelembevételével csakis annyi hatóanyagot juttat a szabadba ami a szúnyogok elpusztításához elegendő. A tapasztalat, és a szaktudás záloga az eredményes szúnyogirtásnak.

A cégünk szakemberei a fenti előírásoknak maradéktalanul megfelelnek. Rendelkezünk mindazon tárgyi feltételekkel is amivel egy szúnyogirtás hatékonyan elvégezhető.
Tiszteljenek meg bizalmukkal és mi szaktudásunk legjavát adjuk cserébe